Dansschool De Streets - Streetdance Klassieke dans reguliere lessen en Demonstratieteams

Unicorn Feest Kist:  

Dit unicornfeest is erg leuk voor meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
Wauw, wat zien jullie er prachtig uit! Jullie lijken op echte magische eenhoorns! Wat een vrolijke kleuren allemaal in huis, enorm feestelijk zeg. Dat komt vast en zeker door de regenboog kleuren van de unicorns. Het ziet er al meteen super gezellig uit. Tijdens dit feestje word je door middel van spelletjes en activiteiten die allemaal met eenhoorns te maken hebben, helemaal omgetoverd tot een echte unicorn! 


De spullen die je kunt vinden in deze unicorn party kist:
  • Compleet draaiboek; op weg naar een echte eenhoorn!
  • Veel leuke fleurige unicorn pakken in kleine en grote maten
  • Eenhoorn armbandjes om te maken
  • mal voor unicorn tekeningen
  • Gekleurde bordjes, bekers, bestek
  • regenboog tafelkleed
  • slingers
  • Spelmateriaal incl. eenhoorn stokpaardjes en microfoons
  • Unicorn kleurplaten

In iedere kist zit voldoende voor een feest voor 8 kinderen. 
Heb je meer kinderen op het feestje, geen probleem dan regelen we dat natuurlijk gewoon...


 Voor 40 euro huur je al een themakist, en hoef je bijna niets meer in huis te halen! Dat is €5 pp!

bij boeken:
een optie is om onze pizarettes bij te boeken € 5,00 per stuk.


huur & voorwaarden
Werkwijze

kies een datum en mail ons of deze  beschikbaar is voor de gewenste datum, dan kan je de themakist reserveren. De reservering wordt via mail bevestigd. Als er meerdere kinderen op het feestje komen, is het mogelijk om de themakist aan te vullen tot 10 kinderen. 
Wil je even komen kijken naar de kist, dan kan je altijd even een afspraak maken om langs te komen!

Ophalen en retourneren
De themakist kan opgehaald worden in Avenhorn. In de regel haal je de themakist een dag voor het feest op. De dag na het feest lever je de themakist weer bij me in. 
De houten themakist past in een gemiddelde tot grote kofferbak. Naast de houten themakist kunnen er nog meer spullen worden mee geleverd (afhankelijk van het thema). Zorg dus dat je met een 'lege' auto komt.

Borgsom
De themakisten zijn met veel zorg samengesteld en zijn van hoge kwaliteit. Om vele kinderen een leuk feestje te kunnen geven, dienen de themakisten in goede staat te blijven. Een borgsom van 50 euro dient te worden betaald. Wanneer de themakist weer in goede orde is teruggebracht, wordt de borgsom teruggegeven.

Betaling
Wanneer je de themakist komt halen, dien je het volledige huurbedrag + de borgsom contant te betalen.

Huurperiode
De themakist wordt verhuurd voor een periode van 3 dagen. Voor iedere dag dat de themakist later wordt teruggebracht, wordt 10 euro in rekening gebracht. 

Schade / gebreken
Indien er spullen ontbreken of beschadigd zijn, worden de vervangingswaarde cq reparatiekosten ingehouden op de borgsom. Wanneer de borgsom niet toereikend is, dan dient het verschil betaald te worden. 
Samen met de huurder check ik aan de hand van een 'checklist' welke spullen in de themakist zitten bij ophalen en retour brengen. 

Aansprakelijkheid
De spullen mogen uitsluitend gebruikt worden onder toezicht van een volwassene. Er zitten in de themakisten spullen die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar. Ik erken geen enkele aansprakelijkheid voor schade en / of letsel veroorzaakt door het gebruik van de gehuurde spullen.
De verkleedkleding
De kleding wordt door mij zelf gereinigd. Je hoeft dit dus niet zelf te wassen. Ale overige spullen dienen uiteraard wel schoon te worden ingeleverd.